We are moving to blogspot.com

Bismillah wa Alhamdulillah

Kami akan move out to blogspot! Haha. Sebab apa? Sebab wordpress tak cool~ Antara contoh ke tak cool’ an wordpress adelah:

 

  • tak boleh insert link yg ada perkataan everydayonsales- nanti automatik blog kite akan di suspend
  • tak boleh add ape2 pun jenis ads. kalau nak juge letak free, kena split 50-50 ngan wordpress T___T
  • tak boleh insert video dari facebook. youtube boleh, google boleh, tp facebook yg org meluas guna ni, tak boleh pulak
  • dah la nk import pun satu hal- kami import entry satu-satu secara manual T______T

 

kesimpulannye, sebelum ter encounter lagi mnde2 yg pelik2, lebih baik kami move out semula ke blogspot. Huhu. Oh kami tak de plan nak .com lagi. Updet blog pun jarang2 😛  Tengoklah 10 tahun akan datang ke. Hehe.

Jemput semua ke blogspot kami di www.diaryofmuhammad.blogspot.com 😀

Advertisements

About Khadeejah Hasmad

Saya Khadeejah, pengedar sah vitamin semulajadi Shaklee. Saya merupakan seorang suri rumah sepenuh masa dan juga WAHM (Working at Home Mother). View all posts by Khadeejah Hasmad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: